Mobirise

В магазин 'ЗООСВЯТ' не се продават кучета. Ние обичаме тези животни и не мислим, че един малък бокс с талаш е тяхното естествено пространство.


Д-р Борис Велев

Клиниката предлага следните услуги:  Хирургически Интервенции, Лечение на Вътрешни Болести, Лабораторни Изследвания, Почистване на Зъбен Камък,Профилактични Мероприятия, Ваксинация, Обезпаразитяване, Подстригване на Кучета и Котки, Посещения по Домовете. Работно време: понеделник - петък от 16 до 19 ч.

Обучение на кучета

Имаме удоволствието да Ви представим Венци Дачевски. От години той е отдаден на една любима страст - обучението и ежедневните тренировки с любимите приятели. Ако имате нужда от обучение и възпитание на Вашето куче, Венци ще го направи с много любов и професионализъм.
Научете повече

ANIMAL RESCUE SOFIA

Animal Rescue Sofia е българска организация, работеща за решаването на проблема с бездомните кучета и котки. С помощта на хиляди хора създадохме приют Фермата, където 200 кучета получават медицинска помощ и грижа 365 дни в годината. Винаги сме отворени за посетители и осиновители.
Научи повече

Спаси приятел - bezdom.info

Сайтът bezdom.info е създаден през 2005 г., като целите му са:
- популяризиране на хуманното и отговорното отношение към бездомните животни и животните компаньони чрез повишаване на информираността;
- популяризиране на осиновяването на бездомни животни и отговорното им отглеждане;
- спомагане за намиране на дом на бездомни или нуждаещи се животни чрез предоставяне на възможност за публикуване на обяви.

© Copyright 2007-2021  TO ЕООД 

Designed with Mobirise bootstrap website theme